Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Євгенія Кулеба розповіла про наслідки закриття станцій метро для екології міста

  • 83
Євгенія Кулеба розповіла про наслідки закриття станцій метро для екології міста

Закриття шести станцій «синьої» гілки метрополітену може помітно вплинути на екологічну ситуацію в Голосіївському районі. Лише уявіть, місцеві, які до закриття в грудні шести станцій метро пересувались підземкою, наразі вимушені або користуватись наземним громадським транспортом, або їздити на власних авто. Про те, як це впливає на екологічну ситуацію, ми запитали у депутатки Київської міської ради, секретаря Постійної комісії міськради з питань екологічної політики Євгенії Кулеби. 

Вона зауважує: «Вичерпне розуміння, яким чином вплине те, що не працює метро ми зможемо зрозуміти, коли отримаємо заміри зі станцій, але навіть без цих замірів абсолютно очевидно, що навантаження на довкілля збільшилось. Більше того, автобус, який перевозить значну кількість людей, з точки зору впливу на екологію – це краще, ніж особистий автотранспорт, але є одне але. У Києві громадський транспорт зупиняється під час повітряної тривоги. 

Тому люди не мають великих сподівань на громадський транспорт і, наскільки мені відомо, все більше жителів Голосіївського району пересуваються на власних машинах або думають про придбання особистого автотранспорту. Це просто катастрофічна ситуація для міста, наслідки якої ми будемо мати у вигляді погіршення екології, що неминуче відобразиться на стані здоров’я киян». 

Відтак, на переконання депутатки Київради, місто має розвивати громадський транспорт, перетворюючи його на зручну, комфортну та екологічну альтернативу приватному автотранспорту. Крім того, наразі необхідно відмінити рішення про зупинку громадського транспорту під час повітряної тривоги. 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy