Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Євгенія Кулеба отримала премію «УП 100: Сила жінок»

  • 12
Євгенія Кулеба отримала премію «УП 100: Сила жінок»

Депутатка Київської міської ради від партії «Слуга Народу» та лідерка столичного руху Зе!Жінки Євгенія Кулеба отримала премію «УП 100: Сила жінок». Премією видання «Українська правда» нагородило 100 жінок, які роблять вагомий внесок у перемогу України у війні.

Переможниць визначили у восьми категоріях, а саме: суспільство, захисниці, політика та державне управління, бізнес, креативні індустрії та мода, культура, наука та освіта, спорт.

У виданні наголошують: «Ми відзначаємо сотню українських жінок, які наближають перемогу щоденною працею, самопожертвою та турботою про наступні покоління українців. В умовах повномасштабної війни жінки-лідерки пліч-о-пліч із чоловіками захищають Україну на фронті, перетворюють складні обставини на можливості для своїх бізнесів або громад у тилу й рухають країну вперед».

Своєю чергою Євгенія Кулеба подякувала організаторам за нагороду та підкреслила: «Захоплююся всіма жінками, які працюють на нашу перемогу, особливо нашим відважними, харизматичними, безстрашними військовослужбовицями. З початку великої війни жінки стали більш видимими, їх лідерство беззаперечним, і дуже важливо закріпити цей результат для того, щоб і під час післявоєнного відновлення ми й надалі проявлялися і працювали на рівні із чоловіками. Саме тому проєктів, премій, заходів, присвячених жіночому лідерству, має бути ще більше».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy