Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Слуга Народу» в Київраді скерує звернення до правоохоронців щодо перевірки фактів з журналістського розслідування про керівництво метрополітену

  • 21
«Слуга Народу» в Київраді скерує звернення до правоохоронців щодо перевірки фактів з журналістського розслідування про керівництво метрополітену

Депутати фракції «Слуга Народу» в Київраді скерують звернення до правоохоронних органів для перевірки всіх фактів, викладених в журналістському розслідуванні Bihus.Info. Про це повідомив голова фракції в міській раді Андрій Вітренко. 

Як відомо, журналісти Bihus.Info випустили два розслідування. Перше – про незадеклароване майно очільника КП «Київський метрополітен» Віктора Брагінського. Мова про десятки мільйонів гривень. Друге – про замовлення та оплату метрополітеном робіт у дотичних до Брагінського підрядників. 

Фракція «Слуга Народу» в Київській міській раді оперативно відреагувала на висвітлені журналістами факти та виступила з вимогою звільнити керівника київського метрополітену. Завдяки наполегливості та стійкій позиції фракції Брагінський написав заяву про звільнення з посади. 

Водночас, як наголошує голова фракції «Слуга Народу» в Київраді Андрій Вітренко, звільнення з посади недостатньо. Він наголошує: «З нашого боку буде скеровано звернення до правоохоронних органів для перевірки всіх фактів, викладених в журналістському розслідуванні». 

Андрій Вітренко підсумовує: «Ми будемо тримати руку на пульсі відповідного розслідування правоохоронців та інформувати громаду, аби подібне «досягнення» не притрусили пилом та спустили на гальмах».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy