Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутати фракції «Слуга Народу» в Київраді вимагатимуть перенести торги щодо здачі в оренду найдавнішого діючого ринку в Києві – Житнього

  • 11
Депутати фракції «Слуга Народу» в Київраді вимагатимуть перенести торги щодо здачі в оренду найдавнішого діючого ринку в Києві – Житнього

Цими днями киян сколихнула новина – 25 березня відбудеться аукціон, на якому буде розіграно право оренди приміщення Житнього ринку. За словами голови фракції «Слуга Народу» в міській раді Андрія Вітренка, тендер оголосили несподівано, на подачу заявок відвели 5 днів, а стартова сума сягає 2,5 млн грн. Тож, за його словами, складається враження, що переможець вже визначений.

«Вимоги до потенційного орендаря, як для польоту в космос, – продовжує Андрій Вітренко. – У переліку: найкраща ціна, капітальний ремонт або реконструкція будівлі, зокрема даху, інженерних мереж, комунікацій, того самого підвалу, приведення ринку у відповідність до вимог техногенної та пожежної безпеки. Також орендар має компенсувати витрати на утримання майна, комунальні виплати, сплачувати земельний податок та інші платежі».

Водночас, якщо орендаря не знайдуть, можливим, акцентує голова фракції «Слуга Народу» в Київраді, є варіант розвитку подій, за якого ринок можуть знести і звести на його місці черговий житловий комплекс. 

Андрій Вітренко підсумовує: «Ми з колегами будемо звертатись до мера Києва Кличка з вимогою перенести торги і закликаємо киян не бути байдужими до долі Житнього ринку. Давайте разом захистимо власність киян від зазіхань забудовників». 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy