Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Жіноче лідерство у бізнесі: в Кривому Розі відбулась зустріч підприємиць

  • 10
Жіноче лідерство у бізнесі: в Кривому Розі відбулась зустріч підприємиць

Днями у рамках руху «Зе!Жінки Кривий Ріг» відбувся захід у форматі зустрічі на тему: «Жінки в бізнесі – креативність та інновації». Він став платформою для обговорення інструментів розвитку бізнесу і ролі жіноцтва у формуванні креативних кластерів економіки.

Учасниць зустрічі привітала народна депутатка від партії «Слуга Народу» Олена Криворучкіна, а парламентар Володимир Захарченко, депутати різних рівнів, лідерка руху «Зе!Жінки Кривий Ріг» Світлана Максимчук, керівник Центру «Дія.Бізнес Кривий Ріг» Руслан Шамрін приєднались до живої дискусії з бізнесменками Криворіжжя.

«Зараз маємо зосередитись на темі розвитку жіночого підприємництва та сучасних інструментів ведення бізнесу, оскільки тенденція відкриття жінками власної справи з кожним роком зростає. Підприємиці мають великий потенціал, здатні підтримувати економіку, створювати нові робочі міста та взагалі розвивати різні сфери економіки», — підкреслила Світлана Максимчук.

На заході учасниці дізнались про державні програми, які допоможуть їм відкрити або розширити власну справу, обговорили грантові інструменти та алгоритм їх отримання. Також захід мав важливу комунікаційну складову — криворізькі бізнес-леді змогли роззнайомитись, поділитись власним досвідом та сформувати нові контакти, які допоможуть їхнім компаніям.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy