Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Новий освітній простір створять на базі Криворізької гімназії №95 (ВІДЕО)

  • 251
Новий освітній простір створять на базі Криворізької гімназії №95 (ВІДЕО)

В Кривому Розі триває реалізація низки масштабних проєктів за державною програмою «Велике будівництво», в тому числі і в галузі модернізації освіти. Один із об’єктів, де триває реконструкція – Криворізька гімназія №95, що розташована в Металургійному районі міста.

Для того, щоб виконати роботи максимально вчасно і сприяти якнайшвидшому відновленню навчального процесу в гімназії, будівельники проводять роботи паралельно на усіх чотирьох поверхах, на даху та в підвальних приміщеннях. Наразі змонтовано вже близько 90% енергозберігаючих металопластикових конструкцій, на 30% готовий дах. У будівлі гімназії виконане повне перепланування і оновлено систему опалення.  

«Школа буде оновлена повністю – і внутрішнє оздоблення, і інженерні комунікації. Для осучаснення навчального процесу класи будуть укомплектовані новою технікою. Тож створимо максимально комфортні та безпечні умови як для учнів, так і для їхніх викладачів», – сказав голова Криворізької міської організації партії «Слуга Народу» Юрій Корявченков.

По завершенні робіт гімназія матиме яскраві класи, тематичні кабінети та лабораторії, оснащені сучасним обладнанням. Все для того, щоб зробити освітній процес актуальним та ефективним

«Це буде принципово новий освітній простір, який відповідатиме не лише вимогам сучасності, а й тим, що будуть актуальними через 20-30 років», – заначила народна депутатка України від партії «Слуга Народу» Олена Криворучкіна.

Деталі з місця реконструкції – в відео.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy