Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

2000 РЕБ для ЗСУ: партія «Слуга Народу» передала 180 млн грн для закупівлі засобів, які глушитимуть ворожі дрони

  • 8
2000 РЕБ для ЗСУ: партія «Слуга Народу» передала 180 млн грн для закупівлі засобів, які глушитимуть ворожі дрони

Вже незабаром вони будуть на фронті, щоб захистити українські штурмові та передові підрозділи, транспорт та техніку. Саме РЕБи – той невидимий, але надійний щит, що оберігає наших воїнів. Бо військові, як зазначив Президент України Володимир Зеленський, це найцінніше, що в нас є. Люди – наша найголовніша зброя і гарантія Перемоги України!

«Для нашої армії системи РЕБ – це десятки тисяч врятованих життів наших воїнів. Саме тому наша партія перерахувала 180 млн грн через платформу UNITED24 на підвищення обороноздатності ЗСУ. Вдруге «Слуга Народу» спрямовує кошти на підтримку армії – торік ми перерахували 130 млн грн на виробництво ПТРК «Стугна-П», – зазначила очільниця партії «Слуга Народу» Олена Шуляк.

«Дрони-камікадзе мають значний вплив на перебіг боїв за нашу землю. В руках наших захисників – це інструмент для справедливого знищення окупантів, але їх використовує і ворог. Щоб знизити його шанси на наступальні дії, щоб захистити наших людей, РЕБи – незамінні», – підкреслив голова Криворізької міської партійної організації «Слуги Народу» Юрій Корявченков.

Загалом за два воєнні роки сума допомоги від партії перевищила 310 млн грн, які були зекономлені та перераховані для ЗСУ за ініціативи очільниці партії.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy