Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Забезпечили військових автівкою та системою супутникового зв’язку

  • 14
Забезпечили військових автівкою та системою супутникового зв’язку

Знам’янська міська рада постійно допомагає військовим та намагається оперативно реагувати на їх запити. Так, на звернення військовослужбовців 39 батальйону Збройних Сил України міська влада та працівники виконавчого комітету Знам’янської міськради ініціювали передачу автомобіля необхідного для виконання бойових завдань.

Знам’янський міський голова, представник «Слуги Народу» Володимир Сокирко разом із командиром добровольчого загону територіальної оборони Знам’янської міської територіальної громади Сергієм Богуном передали чергове авто та систему супутникового зв’язку Starlink.

Також хлопці отримали дві маскувальні сітки, виготовлені міською організацією ветеранів України, продукти харчування та засоби особистої гігієни.«Бойові дії тривають. Тож потрібно гуртуватись і чимдуж допомагати захисникам, що боронять Україну в гарячих точках. Наш тил має бути надійною для них підтримкою. Знам’янська міська рада і надалі підтримуватиме військових», – запевнив Володимир Сокирко.

Представники «Знам’янської міської лікарні ім. А.В.Лисенка» та «Знам’янського міського центру первинної медіко-санітарної допомоги» забезпечили військових паливом для автомобіля.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy