Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Кропивницькому відбувся форум «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи»

  • 10
У Кропивницькому відбувся форум «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи»

Учасники форуму обговорили каскадний метод впровадження Стратегії реформування системи шкільного харчування, проблему достатності фінансового ресурсу у замовників для закупівель харчових продуктів та здійснення закупівель просто і ефективно.

Участь у форумі взяли голова Кіровоградської обласної ради від «Слуги Народу» Юрій Дрозд, начальник ОВА Андрій Райкович, освітяни, депутати різних рівнів та представники органів місцевого самоврядування.

За словами Юрія Дрозда, у грудні минулого року облрада прийняла рішення «Про харчування учнів та студентів, які навчаються у закладах загальної середньої, професійної, фахової передвищої освіти». Це дало можливість годувати здобувачів освіти, які навчаються у закладах, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та державної власності за рахунок коштів обласного бюджету.

«Також обласною радою прийнято рішення «Про затвердження обласної програми реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування». Нею передбачена можливість забезпечити різноманітне, збалансоване і якісне харчування здобувачів освіти, відновити та модернізувати харчоблоки закладів освіти області з використанням новітніх технологічних процесів, забезпечити безпеку продуктів харчування. На реалізацію Програми заплановано залучити майже 520 млн. грн. Разом ми забезпечимо належне харчування наших дітей!», – переконаний Юрій Дрозд.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy