Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Побузька селищна лікарня» отримала медичне обладнання

  • 61
«Побузька селищна лікарня» отримала медичне обладнання

За запитом Побузької селищної лікарні спільно з німецьким фондом Ukraine Help Now, за ініціативи В’ячеслава Купренюка, голови Побузької селищної ради, представника «Слуги Народу» та за підтримки народного депутата від Кіровоградщини Юрія Кузбита вдалося організувати гуманітарну допомогу у вигляді медичного обладнання.

В медичний заклад було передано: монітори пацієнта, апарати ультразвукові Siemens, дефібрилятор, апарат штучної вентиляції легень, електрокардіограф, ларингоскоп, електрокоагулятор, крісла інвалідні, ходунки, милиці, насоси шприцеві, апарат CPAP з комплектом дорослої та дитячої масок, лікарняні ліжка, грілки та приліжкові столики.

«Все обладнання доставлено до лікарні та вже працює, щоб ефективніше проводити діагностику та лікування, а пацієнти отримували якісні медичні послуги», – розповів Юрій Кузбит, представник «Слуги Народу».

Зараз, в період воєнного стану, навантаження на медзаклади та лікарів дуже велике. Тому зростає потреба в додатковому забезпеченні.

«Наше завдання – допомогти забезпечити всім необхідним об’єкти критичної інфраструктури. Тож вдячні нашим німецьким партнерам та всьому німецькому народові за допомогу та підтримку України!», – додав народний обранець.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy