Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко відвідав Кіровоградщину

  • 455
Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко відвідав Кіровоградщину

У межах візиту Віктор Ляшко проінспектував Голованівську центральну районну лікарню та поспілкувався з персоналом закладу. Медичний заклад був укомплектований спецобладнанням, закупленим за державний кошт, тож посадовець приїхав пересвідчитись у ефективності його використання.

У зустрічі взяли участь представники «Слуги Народу» Юрій Кузбит, народний депутат від Кіровоградщини та Сергій Цобенко, голова Голованівської територіальної громади.

Під час наради міністра з керівниками медичних закладів округу та представниками місцевого самоврядування обговорили нові підходи до формування спроможної мережі медичних закладів в госпітальному окрузі та проблемні питання, які виникають у лікарень на місцевому рівні, зокрема, через розвиток ринкової конкуренції в сфері охорони здоров’я.

Віктор Ляшко наголосив на важливості спілкування з власниками та керівниками лікарень, які розташовані в межах одного-двох районів.

«На таких зустрічах учасники озвучують зовсім інші, ніж на обласному рівні, питання для вирішення. Чим більше таких зустрічей та відвертих дискусій, тим виваженіше приймаються рішення, і якісніший результат ми отримуємо на виході», – зазначив міністр.

«Вдячний пану міністру, що відгукнувся на наше запрошення. Сподіваємося на реалізацію спільних ініціатив для покращення медичного забезпечення жителів нашого округу», – зазначив Юрій Кузбит.

Під час зустрічі Віктор Ляшко підкреслив необхідність забезпечення трьох ключових критеріїв для пацієнта – доступність, якість та безоплатність медичної допомоги.

«За період 2021 та 2022 років на обладнання для лікарні було виділено безпрецедентну суму в розмірі 18 млн. грн. Моя мета та мета всієї Голованівської селищної ради – переформатувати нашу лікарню в кластерну, яка буде надавати якісні послуги жителям всього району. Вірю в це та впевнений в реалізації цього проєкту», – додав Сергій Цобенко.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy