Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Форум депутатів місцевих рад провели у Кропивницькому

  • 174
Форум депутатів місцевих рад провели у Кропивницькому

У Кропивницький з’їхалося близько сотні обранців із усіх громад Кіровоградщини, щоб поділитись досвідом, дізнатись про реалізацію проєктів, про те, як приймати складні рішення легко та направляти команди по найбільш продуктивному шляху. І найголовніше – як налагодити комунікацію та підтримати ветеранів і травмованих війною людей. Ці актуальні питання у вигляді панельних дискусій винесли на Форум депутатів місцевих рад.

Зібрав всіх на форум Михайло Бєжан, т.в.о голови Кіровоградської обласної організації партії «Слуга Народу»: «Сьогодні, незважаючи на складну ситуацію в країні, на часті тривоги, ми все ж таки знайшли час щоб зібратись, поспілкуватись, поділитись досвідом і почути про існуючі проблеми та перемоги».

Участь у єднальному форумі також взяв і народний депутат від Кіровоградщини, представник «Слуги Народу» Олександр Дануца.

«Єднання – це найголовніше, що сьогодні є в Україні. І саме тому в нас є сила протистояти ворогові й розуміти, що за нами – Перемога. Бо ми на своїй землі і жодного її клаптя не віддамо, а все, що в нас тимчасово забрали – повернемо. Тому ми маємо гуртуватися і робити те, що кожен з нас може якнайкраще. Депутати – це сьогодні люди, які обрані на своїх територіях, знають свої громади і розуміють жителів своєї громади. Саме тому і корисні такі форуми – де ми можемо зустрітися один з одним, поспілкуватись, дізнатись про успішні кейси і побачити, як розвиваються наші громади», – зазначив Олександр Дануца.

«Переконана, що ефективна комунікація – це суперклей, який скріплює команду. Сьогодні потрібно підтримувати жіноче лідерство, своїх жінок, долучати їх до управлінських рішень. Пишаюсь кожною з наших депутаток і радію з того, що майже всі вони долучились до руху Зе!Жінок», – розповіла Анна Зарічна, лідерка руху Зе!Жінки Кіровоградщини.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy