Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Дрон для спецпризначенців передали учні Кетрисанівської громади

  • 28
Дрон для спецпризначенців передали учні Кетрисанівської громади

У Кетрисанівській громаді, що на Кіровоградщині, протягом тижня в навчальних закладах тривали ярмарки. Школярі, спільно з мешканцями громади, долучились до збору коштів на придбання обладнання для військових.

«Планували зібрати 100 тисяч гривень, але жителі громади так активно долучились, що за тиждень ярмаркування було зібрано 334 тисячі гривень», – розповів Віктор Поліщук, голова Кетрисанівської громади, представник «Слуги Народу».

Після розмови з керівництвом 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго виникла ідея купити дрон Mavic.

На території громади 24 школи – тож, запросили на передачу дрону по одному представнику-учню від школи і поїхали передавати техніку військовим. Ті, в свою чергу, провели для молодих благодійників екскурсію музейно-меморіальним комплексом, продемонстрували зразки озброєння, показали прапор, який привезли захисники Донецького аеропорту.

«Учні в захваті від зустрічі і пишаються своєю причетністю до наближення Перемоги. На дрон витратили лише 110 тисяч гривень. На залишок коштів плануємо купити ще два квадрокоптери і передати їх волонтерами в частини, де зараз служать хлопці та дівчата з нашої громади», – додав Віктор Поліщук.

До заходу долучились представниці ЗеМолодіжки Кіровоградщини – Катерина Сергієнко та Олеся Козяк.

«Дуже гарно, що наша молодь не лише долучається до таких заходів, а й сама їх ініціює», – переконана Катерина Сергієнко, лідерка руху ЗеМолодіжка Кіровоградщини

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy