Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Шепетівці встановили безпечні світлофори

  • 252
У Шепетівці встановили безпечні світлофори

Завдяки роботі народного депутата України від «Слуги Народу» Олексія Жмеренецького у Шепетівці реконструювали світлофори на понад 500 тисяч гривень з фонду соціально-економічного розвитку регіону.

Якісні світлофори – це врятовані життя і здоров’я людей.
Попередні світлофори були встановлені ще у ХХ столітті, та вже давно вичерпали свій технічний ресурс. Вони становили небезпеку для водіїв і пішоходів.

Завдяки роботі Олексія Жмеренецького в Шепетівці небезпечні світлофори замінені сучасними світлодіодними та енергоефективними пристроями з таймерами відліку часу на перехресті вулиць Української та Валі Котика, Героїв Небесної сотні та Валі Котика, проспекту Миру та Островського.

«Навесні 2021-го ми розпочали масштабний проєкт «Шепетівка – Безпечне місто», де проста формула з трьох «реконструкцій» дала б неймовірний результат: «вуличне освітлення» + «сучасні світлофори» + «система відеонагляду». У 21 столітті – це золотий стандарт на дорозі. Комфорт та безпека – це одні з головних напрямків, які мають розвиватися безперервно та покращувати якість життя усіх шепетівчан. Ефект є тоді, коли заходи впроваджують комплексно та системно, тому приємно, що у співпраці з місцевою владою ми реалізуємо саме ті проєкти, що масштабно змінюють громаду», – говорить Олексій Жмеренецький.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy