Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Хмельницькому відбулося виїзне засідання Комітету економічного розвитку Верховної Ради України

  • 6
У Хмельницькому відбулося виїзне засідання Комітету економічного розвитку Верховної Ради України

Народні депутати України від «Слуги Народу», члени Комітету економічного розвитку Верховної Ради України здійснили візит на Хмельниччину з метою ознайомлення з діяльністю промислових підприємств. Вони відвідали три потужні підприємства області, котрі не лише дають робочі місця, але й експортують свою продукцію на ринки Європи та Азії.

Масштаби роботи та розвитку місцевих виробництв вражають, адже в умовах воєнного стану та загальносвітової кризи наш бізнес підкорює ринки світу.

Заступник голови комітету ВРУ з питань економічного розвитку Дмитро Кисилевський презентував підприємствам урядовий проєкт «Зроблено в Україні» та розповів про головні аспекти.

«Ми щодня робимо вибір, що купити, але кожна витрачена гривня може працювати ще ефективніше на рідну країну. Адже, коли ми купуємо українське, то в середньому до 40 % від вартості повернеться до держави та дасть більше можливостей для підтримки наших міст, наших людей і тих, хто нас захищає. Купуючи український сир, ковбасу, косметику, куртку або керамічну плитку, ми насправді платимо зарплати людям на виробництві, оренду власникам складських і торгових приміщень, робимо внесок у пенсію нашим батькам і забезпечуємо можливість фінансування армії», – зазначив народний депутат України від «Слуги Народу» Сергій Мандзій.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy