Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Понад 4 мільйона гривень від громад Збройним силам України: результати сесій місцевих рад Хмельниччини

  • 6
Понад 4 мільйона гривень від громад Збройним силам України: результати сесій місцевих рад Хмельниччини

Депутати від «Слуги Народу» разом із колегами під час сесій у громадах підтримали важливі рішення, зокрема для підтримки Збройних сил України радами спрямовано понад 7 мільйонів гривень.

👉🏻 Летичівська громада:

✅ Підтримано звернення до Верховної Ради України щодо перейменування населених пунктів Летичівської ТГ, зокрема, с. Москалівка на с. Мальовниче, с. Анютине на с. Ганнусине, с. Російська Буда на с. Розсошанська Буда.

✅ Прийнято Програму ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Летичівської селищної ради на 2024 рік.

✅ Затверджено Програму підтримки функціонування патронатних родин на території Летичівської територіальної громади на 2024 рік.

✅ Спрямовано фінансову допомогу розміром 500 тис. грн на підтримку підрозділів Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області «Корд» на 2024 рік.

✅ Виділено 1 млн грн на потреби Збройних сил України на придбання дороговартісного обладнання: дрони, тепловізори, запчастини для автомобілів тощо.

👉🏻 Ярмолинецька громада:

✅ Спрямовано майже 3 мільйони гривень на закриття запитів військових частин Збройних сил України.

👉🏻 Староушицька громада:

✅ Виділено 50 тисяч гривень на потреби військових частин Збройних сил України.

✅ Виділено кошти з місцевого бюджету на утримання шкільних автобусів та медичних установ.

👉🏻 Орининська громада:

✅ Внесено зміни до Програми підтримки військових частин ЗСУ та інших військових формувань, залучених до оборони країни та забезпечення національної безпеки на 2023-2024 роки.

“Важливі рішення приймають громади Хмельниччини на рівнях рад щодо підтримки Збройних сил України. Завдяки цим рішенням та виділеному фінансуванню у військових з’являються додаткові можливості для знищення ворога”, – зазначив народний депутат від “Слуги Народу” Юрій Заславський.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy