Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Активна молодь – це світле майбутнє нашої країни»: у Кам’янці-Подільському відбувся молодіжний форум

  • 4
«Активна молодь – це світле майбутнє нашої країни»: у Кам’янці-Подільському відбувся молодіжний форум

У Кам’янці-Подільському відбувся молодіжний форум із нагоди триріччя ЗеМолодіжки.

У заході взяли участь лідер ЗеМолодіжки Олександр Санченко, народні депутати України від «Слуги Народу» Сергій Мандзій, Юрій Заславський та Олексій Жмеренецький. Під час дискусійних панелей виступали заступник голови Кам’янець-Подільської РВА Юрій Завальнюк, голова Староушицької громади Анатолій Тимчук та активна молодь із Буковини, Львівщини, Рівненщини, Вінниччини та Хмельниччини. У заході взяли участь близько 100 людей – депутати від партії «Слуга Народу», прихильники ЗеМолодіжки, представники громадських організацій, молодіжних рад та активісти.

Олександр Санченко зауважив, що події такого формату мають підштовхнути політиків враховувати думку молоді в майбутніх ініціативах. «Сьогодні для молоді відкриті всі можливості для реалізації своїх ідей та планів, тому не соромтеся запитувати та черпати досвід з успішних кейсів», – зазначив Олександр Санченко.

Спікери обговорили з молоддю, що таке політика, що стримує молодих людей нею займатися, як і для чого створювати молодіжні ради та об’єднання. Обговорили мету та результати, котрі за три роки досягли в ЗеМолодіжці. Упродовж форуму були напрацьовані практичні кейси, що стануть фундаментом діяльності руху на 2024 рік.

«Сьогодні ми в молодіжному місті Кам’янець-Подільський, в якому велика кількість активних та талановитих людей. Під час форуму отримали потужний фідбек від молоді щодо подальшого розвитку громад та України в цілому», – зазначив Сергій Мандзій.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy