Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Юрій Соболевський: «Сприяємо відновленню сіл Станіславської громади»

  • 88
Юрій Соболевський: «Сприяємо відновленню сіл Станіславської громади»

Олександрівка – село Станіславської громади, яке зазнало значних руйнувань під час бойових дій. Тривалий час це була лінія фронту і наші мужні воїни щосили тримали оборону.

Команда обласної організації партії «Слуга Народу» приїхала підтримати мешканців Олександрівки, яких тут залишилося близько 200 осіб. У селі не залишилося жодного неушкодженого будинку.

Наразі здійснюються кроки щодо налагодження життєдіяльності цього населеного пункту. Критична інфраструктура відновлена частково. Люди, які вже повертаються додому, ще не мають повного доступу до неї, тож не можуть повною мірою розпочати відбудову, – розповідає очільник обласної організації «Слуги Народу» Юрій Соболевський.

Він зазначає, що в громаді все ще ведеться розмінування територій працівниками ДСНС.

Приємно, що хоч і невелика кількість, та люди в селі є. Це їх рідна земля і вони її не покинуть. Місцеві жителі надають позитивні відгуки щодо роботи очільника Станіславської селищної військової адміністрації Бабуцького Олександра Вікторовича та старости села Олександрівка Каменецької Наталі Олександрівни.
В селі відбуваються роботи з відновлення. Залучається допомога від волонтерів, громадських організацій та благодійних фондів. Завозиться будівельний матеріал, але дивлячись на руйнування – його все ще не достатньо. Громада потребує допомоги – ми будемо сприяти розв’язання всіх проблем, – каже Юрій Соболевський.

На сьогодні, в Олександрівці потрібно облаштувати мобільну амбулаторію.

Це питання будемо відпрацьовувати разом з очільником Херсонської районної військової адміністрації Михайлом Лінецьким та обласною військовою адміністрацією, – повідомив Юрій Соболевський.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy