Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Нісар Ахмад: Пів року робили все від нас залежне, аби допомагати Херсонщині та херсонцям

  • 250
Нісар Ахмад: Пів року  робили все від нас залежне, аби допомагати Херсонщині та херсонцям

Депутат Херсонської районної ради від «Слуги Народу» Нісар Ахмад поділився історією спротиву окупантам на Херсонщині.

«З перших днів повномасштабної війни постало першочергове питання: як допомогти людям? З реалізацією цього завдання не завжди було легко, проте нам вдавалося. Пів року робили все від нас залежне, аби допомагати Херсонщині та херсонцям», – каже він.

Першочерговою на Херсонщині постала проблема з харчовими продуктами. В першу чергу, допомоги потребували найуразливіші верстви населення: пенсіонери, багатодітні родини, матері-одиначки, інваліди тощо.

«Вдавалося через голів ОСББ адресно привозити продуктові набори. Згодом з’явилася можливість допомагати продуктами не лише в Херсоні, а й в інших територіальних громадах», – розповів Нісар Ахмад.

 Окрім підтримки жителів Херсонщини, відбувалася і активна боротьба.

«Ми долучилися до організації виготовлення синьо-жовтих стрічок, якими прикрашались вулиці Херсона. Згодом охочих робити стрічки ставало все більше. Різні територіальні громади просто майоріли ними. Я знаю точно: кожна людина, яка вішає цю стрічку, доводить всій Україні та світу, що ми не скоримося вперед ворогом», – говорить Нісар Ахмад.

Наразі про цей рух спротиву знають багато людей як в Україні, так і за її межами. І це не просто стрічка, а символ незламності херсонців.

«За цей короткий час вдалось зробити немало. Двічі ми їздили до звільнених територіальних громад Херсонської області. Допомога була різною: харчові продукти, питна вода (бо пошкоджено багато мереж водопостачання), засоби гігієни тощо. Останнього разу передали велику партію медикаментів, серед яких життєво необхідні ліки: для діабетиків, гормони щитоподібної залози, антипсихотичні засоби, серцеві та інші. Препарати передані в руки надійної людини, представниці Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, яка направить їх до Херсону, звідки волонтери розподілять медикаменти по сформованим запитам населення Херсонської області.

Також передали нашим військовим, які цілодобово працюють на Херсонському напрямку, автономну сонячну станцію для швидкої та зручної зарядки різноманітних пристроїв. Окрім цього – необхідні речі, які стануть в пригоді на передовій: медикаменти першої необхідності, маскувальні сітки, взуття, білизна, спальні мішки, газові балони та інші необхідні речі для облаштування позицій», – зазначає депутат.

Спротив та боротьба Херсонщини продовжуються. Спільними зусиллями формуємо перемогу. Все обов’язково буде Україна! Бо Херсонщина і є вона.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy