Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Зе!Жінки» Харківщини опікуються питанням протидії насильству та захисту прав жінок

  • 125
«Зе!Жінки» Харківщини опікуються питанням протидії насильству та захисту прав жінок
Лідерка руху «Зе!Жінки» в Харківській області Тетяна Єгорова Луценко відвідала обласний «Кризовий соціальний центр для жінок», де поспілкувалася з керівництвом та персоналом, а також з підопічними закладу.

У кризовому центрі проживають та проходять реабілітацію жінки, які постраждали від домашнього насильства. Також заклад призначений для надання допомоги тим, хто став жертвою торгівлі людьми.

Задачі центру:

– забезпечення постраждалих осіб місцем безпечного цілодобового перебування;

– надання постраждалим комплексної допомоги – психологічних, соціально-побутових, соціально-медичних, інформаційних, юридичних та інших послуг.Заклад розрахований на 33 місця. Зараз тут перебувають 2 жінки.

«Це, безумовно, дуже важливий для Харківщини заклад, адже проблема сімейного насильства залишається, на жаль, актуальною. Добре, що ми маємо можливість підтримати жінок, які опинилися в складних ситуаціях та потребують захисту й допомоги. Переконалася, що умови проживання у центрі комфортні, жительки закладу забезпечені харчуванням. Дивує, що на сьогодні в кризовому центрі перебуває лише 2 жінки. Думаю, що необхідно переглянути умови і вимоги щодо направлення на перебування жінок у центрі», – підкреслила Тетяна Єгорова – Луценко.

Лідерка руху «Зе!Жінки» в Харківській області зазначила, що продовжить знайомитися з роботою обласних комунальних установ соціальної сфери та охорони здоров’я, аби покращувати умови надання послуг мешканцям області.

 

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy