Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Зміївській громаді продовжуються ямкові та поточні ремонти доріг

  • 97
У Зміївській громаді продовжуються ямкові та поточні ремонти доріг

Нове асфальтове покриття зробили на відрізках доріг по Пролетарському та Таранівському шосе, а також по вулиці Залізничній в районі привокзальної частини міста Зміїв.

«Було ухвалено рішення мінімізувати латання дірок на дорогах, а знайти можливість робити поточні ремонти невеликих відрізків доріг (десь по 200-300 метрів). І цього року ці проєкти ми почали реалізовувати. Стартували з Таранівського шосе, потім зробили ремонт по Пролетарському шосе. Вибираємо найрозбитіші ділянки та замість латання дірок проводимо на них поточні ремонти» – зазначив Зміївський міський голова від партії «Слуга Народу» Павло Голодніков.

Також ремонтом охопили центральну вулицю селища Вирішальний. Тут дорожнє полотно не ремонтували понад 30 років. Минулого року місцеве сільськогосподарське підприємство виготовило технічний паспорт і передало дорогу на баланс міста. Так багаторічну дорожню проблему вдалося вирішити не латанням дірок – а поточним ремонтом.

«Я провів низку нарад із керівництвом ДП «Дороги Харківщини». Ми відпрацювали механізм ремонтів доріг. Громада за свої кошти виготовляє технічну документацію, замовляє проєкти (це невеликі гроші, близько 45 тисяч грн), решта всіх робіт ведеться повністю коштом фінансування обласного та державного бюджетів. Тобто громада по факту на будівельні роботи не витрачає ні копійки» – говорить Павло Голодніков.

У наступному році за такою ж схемою (громада – проєкт, ДП «Дороги Харківщини» – ремонт), у місті Зміїв планується реалізація ще півтора десятка проєктів з поточних ремонтів доріг.

Також вдалося відремонтувати ділянку дороги у бік села Геніївка. Це територія Зміївської міської ради та проходить по селу Омельченки. Водії пам’ятають глибочезні ями, в яких губили колеса і ламали ходову своїх автівок. Ямковий ремонт цієї ділянки дороги зробили до залізничного переїзду санаторію Занки. Тепер тут можна їздити спокійно.

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy