Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У громадах Харківщини відзначили День Соборності України

  • 4
У громадах Харківщини відзначили День Соборності України

Депутати рад різних рівнів від «Слуги Народу» взяли участь у заходах із нагоди 105-ї річниці проголошення Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

«Документ заклав основи для подальшого відновлення та розбудови України. Тоді, як йдеться в самому документі: «Здійснилися віковічні мрії, якими жили й за які вмирали кращі сини України». Пам’ятаймо про це. Продовжуємо боротьбу за ці основоположні принципи – цілісності, свободи, вільного майбутнього для наших дітей і онуків. Сьогодні маємо бути єдині, стояти пліч-о-пліч, побратим за побратима! Підтримувати й допомагати одне одному!» – звернувся в соціальних мережах до українців народний депутат від «Слуги Народу» Павло Сушко.

«День Соборності – це не лише збереження пам’яті про минуле… Соборність сьогодні – це запорука виживання нації в умовах повномасштабної війни. Тримаємо стрій усією країною! Україна соборна. Наша єдність – наша зброя! І сьогодні так важливо памʼятати про нашу силу. Силу у єдності», – зазначив міський голова від «Слуги Народу» Павло Голодніков під час урочистостей у місті Зміїв.

У Богодухові відзначили святкову дату особливим віче біля пам’ятного бюста Тарасу Шевченку. Про це розповідає голова Богодухівської районної державної адміністрації Анатолій Рисцов.

«Цій даті судилося навічно закарбуватися в історії України величним національним святом», – прокоментував він. Вшанували пам’ять загиблих борців за незалежність України й на Куп’янщині. У заході взяв участь очільник Куп’янської міської військової адміністрації та голова фракції «Слуга Народу» в Борівській селищній раді Андрій Беседін.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy