Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Богодухові відкрили районний офіс партії «Слуга Народу»

  • 414
У Богодухові відкрили районний офіс партії «Слуга Народу»

Це вже третій районний офіс партії  на Харківщині. Раніше партійні офіси відкрили в Ізюмі та Куп’янську, найближчим часом такі офіси запрацюють і в інших громадах області.

Таким чином влада скорочує відстань між громадою та депутатами рад різних рівнів. Усі працівники офісів проходять навчання, аби надавати якісну консультацію та фіксувати звернення. Депутати зможуть проводити в офісі прийоми громадян.

У відкритті офісу взяв участь заступник голови фракції у Верховній Раді, очільник Харківської обласної організації партії “Слуга Народу” Павло Сушко,  народний депутат України Дмитро Микиша, голова фракції “Слуга Народу” у Харківській обласній раді Ігор Захарченко, голови фракцій та депутати, представники молодіжного крила партії “Зе!Молодіжка” та прихильники партії.

Павло Сушко зазначає, що партія як системна політична сила буде розвивати мережу своїх офісів по всій країні та відкривати представництва не тільки у великих містах, а й у малих громадах.

“Всього по країні ми плануємо відкрити близько 120 районних офісів партії “Слуга Народу”. Більше 40 з них – вже відкрито. Радий повідомити, що 3 офіси уже функціонують у нас на Харківщині. Офіс партії «Слуга Народу» у Богодухові – це сучасний простір та комфортні умови для роботи. Відкриття таких офісів дають  можливість бути ближчими до жителів громад. До офісів приходять громадяни, тут відбувається наради та зустрічі з депутатами, обговорення важливих реформ та проєктів» – підкреслив Павло Сушко.

До Офісу «Слуги Народу» у Богодухові може звернутися кожен охочий та отримати консультацію, сформувати звернення, подати пропозицію, поділитися ідеєю для діяльності команди.

Як нас знайти:   

🏠Адреса: місто Богодухів, вулиця Шевченка,11.

📳 Номер тел.: +380735544219 (натиснути 3)

⌚️Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 09.00 до 18.00 години.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy