Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Приємно бачити в очах молоді вогонь»: депутати від «Слуги Народу» зустрілись з активною молоддю Ізюмщини

  • 7
«Приємно бачити в очах молоді вогонь»: депутати від «Слуги Народу» зустрілись з активною молоддю Ізюмщини

Народний депутат від «Слуги Народу» Олександр Літвінов активно підтримує ініціативи та ідеї учасників молодіжного крила партії «ЗеМолодіжка» та охоче приєднується до ініціатив руху.

«Відкрита зустріч з активною молоддю Ізюмщини, приємно бачити в очах молоді вогонь та жагу до знань. Я завжди відкритий до молодіжних ініціатив! Думаю, ще обов’язково будуть зустрічі в такому форматі», – зазначив він.

Так, нардеп зустрівся з молоддю Ізюмщини в межах круглого столу «ЗеІсторії» в незламному місті Ізюм, яке зазнало великих руйнувань через агресію росії.

Разом із головою фракції «Слуга Народу» в Ізюмській міській раді Елладою Бахтіною, місцевим депутатом від “Слуги Народу” Максимом Стрельником, начальником Балаклійської міської військової адміністрації Віталієм Карабановим, а також начальником Ізюмської міської адміністрації від «Слуги Народу» Валерієм Марченком дискутували про розвиток політики та дипломатії.

«Наша молодь надихає наполегливо працювати, будувати країну вільних поглядів, свободи слова та рівних можливостей. Дякую руху «ЗеМолодіжка» за цю зустріч. Активні та цілеспрямовані люди – запорука достойного майбутнього нашої країни, де немає місця байдужості, а є лише згуртованість», – прокоментувала свою участь Еллада Бахтіна.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy