Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Продовжуємо роботу в області: Павло Сушко зустрівся з мешканцями Хорошівського старостату

  • 5
Продовжуємо роботу в області: Павло Сушко зустрівся з мешканцями Хорошівського старостату

Днями очільник Харківської обласної організації партії «Слуга Народу» Павло Сушко з робочою поїздкою відвідав Хорошівський старостинський округ Безлюдівської громади. Він розповів про результати зустрічі з мешканцями.

«Є потреба у центральному водопроводі. Кошти на проект виділялися, але що з ними незрозуміло. Направимо відповідні звернення, щоб розібратися в цій ситуації. Домовилися, що водогін має проходити по сусідній громаді, по Височанській. Наші депутати і мій помічник проведуть зустріч із керівництвом громади, щоб обговорити шляхи вирішення цього питання. Також люди скаржаться щодо порушення прав на безкоштовний проїзд пільговими категоріями. Також мешканців хвилює ціна на проїзд від селища Бабаї відстанню в 4 км і вартістю 40 грн. Підготую відповідні звернення, щоб зʼясувати чи прозора це ціна і саме погодження цих маршрутів», – зазначив Павло Сушко.

Серед питань, з якими звернулись мешканці:-відсутність тротуару на одній з вулиць;-питання облаштування дитячих і спортивних майданчиків для дітей та молоді, а також відкриття розвиваючих гуртків;-щодо безкоштовного лікування;-відновлення документів на пошкоджені будинки.

Зустріч з мешканцями провели за участі місцевих депутатів від «Слуги Народу», голови фракції «Слуга Народу» у Харківській міській раді Максима Бондаренка, а також т.в.о. голови громади, секретаря Безлюдівської селищної ради Яни Стасевої.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy