Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Понад 3000 школярів Харківщини навчаються у комфортних умовах завдяки програмі «Велике будівництво»

  • 117
Понад 3000 школярів Харківщини навчаються у комфортних умовах завдяки програмі «Велике будівництво»

Протягом 2020-2021 років у межах програми капітальні ремонти провели у школах в Змієві, Пархомівці, Краснопавлівці, Олексіївці, Наталиному, Ізюмі.

Створення комфортних та безпечних умов для навчання дітей – один з пріоритетів програми «Велике будівництво», – наголошує заступник голови фракції у Верховній Раді, очільник Харківської обласної організації партії «Слуга Народу» Павло Сушко.

«Успіхи у навчанні школярів залежать серед іншого й від умов, у яких вони займаються. Коли в класах тепло та затишно, коли вони забезпечені необхідним обладнанням та матеріалами, то і вчитися цікавіше й легше. Сьогодні ми працюємо над тим, щоб наші школи були саме такими. Завдяки програмі «Велике будівництво» маємо можливість привести у належний стан заклади, які десятиліттями потребували відновлення. Я відвідую об’єктиви «Великого будівництва» на Харківщині – й мені приємно бачити, що наш регіон росте і розбудовується. «Велике будівництво» – це без перебільшення програма, на яку Україна чекала всі роки незалежності. Рухаємось тільки вперед», – говорить Павло Сушко.

 Зроблено:
– Капітальний ремонт будівлі Зміївського ліцею №1.
– Капітальний ремонт Краснопавлівської школи.
– Капітальний ремонт Олексіївського навчально-виховного комплексу. Харківська область, Первомайський.
– Реконструкція Пархомівської школи.
– Реконструкція будівлі Наталинського навчально виховного комплексу (загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад) та прибудовано спортивний комплекс з додатковими основними та допоміжними приміщеннями.
– Утеплено фасад Ізюмського ліцею №2.

«На кожен рік в нас є план, ми йдемо по графіку. Після проведених робіт, приміщення модернізовані, утеплені та зручні, це вже зовсім інша будівля. Приміщення бездоганно облаштовані для організації належного навчально-виховного процесу, діти та батьки дуже задоволені», – зазначив голова Харківської обласної фракції «Слуга Народу» Ігор Захарченко.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy