Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Під час сесії Харківської обласної ради депутати фракції партії "Слуга Народу" підтримали низку важливих рішень

  • 142
Під час сесії Харківської обласної ради депутати фракції партії

Ремонт доріг та будинків-інтернатів, забезпечення лікарень киснем, підтримка театрів – під час сесії Харківської обласної ради депутати фракції партії “Слуга Народу” підтримали низку важливих рішень.

Фракція партії «Слуга Народу» проголосувала за внесення змін до обласного бюджету 2021 року – доходи загального фонду бюджету збільшилися на 157 млн грн.

Додаткові кошти спрямують на:

– ремонт та утримання місцевих та комунальних доріг (119 млн 761 тис. грн);

– реставрацію пам’яток архітектури на території музею Г. С. Сковороди: на будинок управляючого виділяється 2,7 млн грн, на пам’ятку архітектури XIX століття комору – 5,2 млн грн;

– проведення ремонтних робіт в інтернатних установах – Богодухівському дитячому будинку-інтернаті, Богодухівському психоневрологічному інтернаті, Богодухівському геріатричному пансіонаті, Ржавецькому психоневрологічному інтернатв та Панютинському психоневрологічному інтернаті (загалом понад 960 тис. грн).

Також депутати «Слуги Народу» підтримали рішення, завдяки яким «ковідні» лікарні області забезпечать централізованою подачею кисню. На це спрямують 20,5 млн грн. Йдеться про 5 лікарень Харкова і області – Харківську міську клінічну лікарню №8, Богодухівську ЦРЛ, Купянське ТМО, Лозівську ЦРЛ та Чугуївську ЦРЛ.

15 млн грн депутати спрямували 15 на підтримку 8 театральних і мистецьких колективів Харківщини. Цих коштів вистачить для оплати праці до кінця 2021 року.

Допомогу отримають Харківський театр ім. Т.Г. Шевченка, театр ім. О.С. Пушкіна, Харківський театр ляльок, театр для дітей та юнацтва, академічний театр музичної комедії, Харківська обласна філармонія, Молодіжний академічний симфонічний оркестр “Слобожанський” та Великий академічний Слобожанський ансамбль пісні і танцю.

Також серед важливих рішень, підтриманих депутатами, голова Харківської обласної ради від партії «Слуга Народу» Тетяна Єгорова – Луценко назвала виділення коштів на проєктно-кошторисну документацію для громад Харківщини.

«Я вважаю, що одним з важливих рішень є виділення коштів на низку інфраструткурних об’єктів. Вони є стратегічними для нашої області. Це масштабні і потрібні регіону проєкти. Зробити ПКД – недешево і не завжди громади можуть собі це дозволити. А без проєктно-кошторисної документації отримати кошти з державного бюджету на реалізацію цих проєктів неможливо», – пояснила Тетяна Єгорова-Луценко.

 

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy