Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

На Харківщині відкрито Регіональний офіс декарбонізації та енергоефективності

  • 10
На Харківщині відкрито Регіональний офіс декарбонізації та енергоефективності

На тлі сьогоднішніх подій на глобальній енергетичній арені, коли росія чинить енергетичний шантаж цивілізованого світу, питання зменшення залежності від імпорту традиційних енергоресурсів, як ніколи, стали актуальними для України.

Стратегічний для енергетичної безпеки крок вдалося зробити завдяки міцній кооперації Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, Харківської обласної ради та Харківської ОВА. Взяла участь у відкритті, а також розповіла деталі роботи Офісу представниця «Слуги Народу» на Харківщині, очільниця Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко.

«Питання енергоефективності вчергове доводить своє стратегічне значення не лише для надійного енергозабезпечення, а й безпосередньо – для суверенітету та незалежності держави. Особливо це питання актуальне для Харківської області як прифронтового регіону», – розповіла Тетяна Єгорова-Луценко.

Також вона додала, що установа працюватиме на базі Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, а отже – матиме більш тісний зв’язок з громадами.

Напрямки роботи Офісу:- надання консультацій;- сприяння в отриманні експертних оцінок та підготовки і впровадження проєктів у сфері енергоефективності, альтернативних джерел енергії, а також механізмів адаптації та відновлення регіону після воєнних дій;- надання державної та донорської підтримки на впровадження проєктів для того, щоб допомагати відновлювати країну за принципами енергоефективності та досягнення національних планів з енергобезпеки.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy