Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Міжнародні партнери передали мобільну баню для потреб мешканців Куп’янщини

  • 5
Міжнародні партнери передали мобільну баню для потреб мешканців Куп’янщини

Команда народного депутата від «Слуги Народу» Павла Сушка продовжує роботу з міжнародними партнерами для підтримки мешканців Харківщини, постраждалих унаслідок військової агресії з боку рф.

Завдяки налагодженій комунікації між Павлом Сушком, депутатом від «Слуги Народу» в Харківській міській раді Максимом Бондаренком та міжнародною організацією Sauna Aid та Mikkel Aaland Куп’янській громаді передали мобільну баню EDJUSTA.

«Продовжуємо роботу в Купʼянській громаді. Обговорили нагальні проблеми з начальником Купʼянської міської військової адміністрації Андрієм Беседіним, заступником начальника Купʼянської міської військової адміністрації Андрієм Тихонченком. Робота триває!» – прокоментував Павло Сушко.

«Також необхідні медичні засоби отримала Куп’янська лікарня, де надають допомогу військовим та постраждалим від війни цивільним. Перев’язувальні матеріали, лікарські препарати, інструментарій, засоби гігієни та інше стануть у пригоді в роботі медиків. Дякуємо за підтримку та допомогу Павлу Сушку та міжнародним організаціям», – розповів деталі очільник Куп’янської міської військової адміністрації, депутат від «Слуги Народу» в Борівській селищній раді Андрій Беседін.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy