Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Чергова допомога для мешканців Циркунівської громади

  • 4
Чергова допомога для мешканців Циркунівської громади

Народний депутат від партії «Слуга Народу» з Харківщини Павло Сушко продовжує роботу із залучення всебічної допомоги постраждалим мешканцям області внаслідок агресії з боку рф. За підтримки партнерів та благодійних фондів людям доставили продуктові гуманітарні набори.

Цього разу Павло Сушко разом зі своєю командою відвідав Циркунівську громаду, де поспілкувався із мешканцями та представниками місцевої влади – головою Циркунівської сільської військової адміністрації Миколою Сікаленком, його першим заступником Ігорем Кузьменком та місцевою депутаткою від «Слуги Народу» Тетяною Івлевою.

«Вдалося вирішити питання із мобільними бригадами від харківської філії газопостачального підприємства. Тепер мешканцям не потрібно добиратися в Харків, щоб оформити необхідні документи. Виїзні бригади приїжджатимуть у громаду раз на тиждень. Щодо транспортного сполучення із Черкаськими Тишками: перевізник пообіцяв заїжджати в село, щоб люди не добиралися до траси пішки. Також у громаді буде відновлено прийом громадян для розв’язання проблемних питань. Робота триває!» – розповів про робочу поїздку Павло Сушко.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy