Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Будуємо в Пісочині дитячий садок на 120 місць

  • 138
Будуємо в Пісочині дитячий садок на 120 місць

Новий корпус дитсадка «Теремок» зводять у межах програми «Велике будівництво». «Програма «Велике будівництво» з початку своєї дії була зосереджена передусім саме на дитячих закладах – школах, дитсадках, спортивних комплексах. Сьогодні піклування про дітей, створення належних умов для навчання та розвитку – це справді державна політика. Приємно, що в Пісочині це не перший масштабний проєкт «Великого будівництва».

Минулого року в межах програми тут збудували освітній комплекс «Надія», куди входить дитячий садок та початкова школа. Дитячі садки вкрай важливі для жителів усіх громад Харківщини. Протягом багатьох років черги до садочків були нормою. Діти не могли отримати дошкільну освіту, а їхні батьки – працювати. Але так не може бути. Сьогодні ми не просто ремонтуємо приміщення та відкриваємо додаткові групи у садках, ми будуємо нові, великі об’єкти. Працюємо над тим, аби кожна дитина могла отримувати якісну дошкільну освіту», – говорить заступник голови фракції у Верховній Раді, очільник Харківської обласної організації партії «Слуга Народу» Павло Сушко.

Сьогодні перший і другий поверхи нового корпусу дитячого садка «Теремок» збудовано, другий поверх перекрито плитами. На першому поверсі вже проводять внутрішні роботи, паралельно закінчуються роботи з утеплення фасаду, робиться покрівля. Також проводяться комунікації: теплопостачання і електропостачання.

До кінця року заплановано завершити зовнішні роботи: повністю утеплити фасад будівлі, зробити покрівлю, підвести теплопостачання та електропостачання. Узимку будівельники виконуватимуть внутрішнє оздоблення приміщень. Навесні тут розпочнуть роботи з благоустрою території: створять місця для паркування та тротуарні доріжки, встановлять нові додаткові дитячі майданчики і реконструюють вже наявні.

Відкрити новий корпус дитячого садочка, а також закінчити реконструкцію уже наявного корпусу планують у наступному році.

«Пісочин розвивається, дуже багато молодих сімей обирають місцем мешкання наше селище. Нам потрібно все більше нових місць для дітей, тому будівництво нового корпусу є дуже важливим. У ньому буде актова зала, ресурсна кімната. Упевнений, що тут створимо комфортні умови для того, щоб діти з бажанням йшли до садочка. Об’єкт будується у відповідності до всіх норм інклюзії”, – розповідає Пісочинській селищний голова від партії “Слуга Народу” Олег Чернобай.

Зокрема в садочку буде кабінет методистів, логопеда, психолога і дефектолога, а у спортивній залі – обладнання для реабілітолога.

Також на території буде спортивний майданчик, на якому розміщуватимуться тренажери та спеціальні ігрові елементи для дітей з особливими освітніми потребами.

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy