Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Будуємо сучасний фізкультурно-оздоровчий комплекс у Люботині

  • 198
Будуємо сучасний фізкультурно-оздоровчий комплекс у Люботині

Будуємо сучасний фізкультурно-оздоровчий комплекс у Люботині. Комплекс зводять «з нуля» у межах програми «Велике будівництво». Роботи почали у квітні цього року. Зараз на об’єкті вже зведено купол, монтують покрівлю, встановлюють внутрішні перегородки будівлі.

Також вже облаштували інженерні комунікації – водопостачання та водовідведення.

Наступний етап – утеплення будівлі. До кінця року заплановано завершити покрівлю та внутрішні перегородки. Площа майбутнього комплексу становитиме понад 1300 кв. м.

Тут мешканці Люботина зможуть займатися:

-мініфутболом.

-волейболом.

-баскетболом.

-боксом.

-боротьбою.

Також тут планують встановити майданчик із штучним покриттям для занять на вулиці.

«Це буде сучасний комплекс із залами для занять, роздягальнями, душовими. Обладнаний всім необхідним для занять спортом та проведення змагань. Досі в Люботині не було подібних спортивних об’єктів і громада дійсно чекає на цей заклад. У місті є дитячо-юнацька спортивна школа, вихованці якої зможуть проводити заняття на базі комплексу. Також займатися спортом тут зможуть всі жителі Люботина – на території громади проживає понад 27 тисяч населення», – говорить голова Харківської обласної фракції «Слуга Народу» Ігор Захарченко.

На території ФОКу встановлять окрему котельню на твердому паливі. Будівлю роблять енергоощадною: у роботі використовують алюмінієвий профіль з енергозберігаючим склопакетом, приміщення закривають газобетоном, що сприятиме ефективному енергозбереженню.

Також комплекс будують з урахуванням усіх вимог інклюзії. Зокрема, тут буде ліфт для маломобільних груп населення.

Завершити будівництво комплексу заплановано наприкінці наступного року.

«Програма «Велике будівництво» дозволила нам не тільки відновлювати існуючу інфраструктуру, а й будувати нові сучасні спортивні об’єкти. При цьому це не лише спортмайданчики, а справді масштабні проєкти. На Харківщині ми сьогодні будуємо сучасні ФОКи в Люботині та Чугуєві. У Пісочині будуємо новий басейн у фізкультурно-оздоровчому комплексі. Інші громади також чекають на подібні об’єкти. Тому ми не зупиняємося, будемо працювати й надалі. Переконаний, що такий розвиток спортивної інфраструктури дозволить нам залучити до занять фізичною культурою і спортом якомога більше мешканців. А це – здоров’я наших громадян», – підкреслює заступник голови фракції у Верховній Раді, очільник Харківської обласної організації партії «Слуга Народу» Павло Сушко.

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy