Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Будуємо новий басейн у Пісочинській громаді

  • 74
Будуємо новий басейн у Пісочинській громаді

Реконструкцію фізкультурно-оздоровчого комплексу із прибудовою басейну виконують у межах програми «Велике будівництво».

Роботи на об’єкті розпочали у вересні 2021 року. Відкрити басейн заплановано вже у наступному році.

«Загальна вартість цього об’єкта становить 69 млн грн. На басейн виділено кошти з державного та місцевих бюджетів для того, щоб такий важливий інфраструктурний проєкт реалізовувався безперебійно, швидко і якісно. Необхідно прищепити молоді і дітям любов до спорту. Адже здоров’я дітей – це наше майбутнє», – говорить Пісочинський селищний голова від партії “Слуга народу” Олег Чернобай.

Займатися у басейні зможуть і діти, і дорослі. Тут буде дві зони: доросла розміром 25х13 метрів і дитяча – 10х6 метрів.

Окрім того, на другому поверсі будівлі буде велика хореографічна зала. Тут діти займатимуться танцями та гімнасткою – зараз у громаді дуже не вистачає залів для хореографії.

«Така масштабна реконструкція фізкультурно-оздоровчного комплексу в Пісочині стала можливою завдяки програмі «Велике будівництво». Ця програма змінює Україну вже сьогодні. Вона дозволяє нам будувати та відновлювати об’єкти, яких люди чекали десятиліттями. Важливо, що дуже багато уваги програма приділяє саме дитячим закладам – школам, дитячим садкам, спортивним об’єктам. Сьогодні ми можемо створити дійсно якісні та комфортні умови для навчання та розвитку дітей», – наголошує заступник голови фракції у Верховній Раді, голова Харківської обласної організації «Слуга Народу» Павло Сушко.

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy