Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Багатодітна родина з Куп’янщини отримала новий будинок

  • 4
Багатодітна родина з Куп’янщини отримала новий будинок

Ключі від свого нового будинку отримала багатодітна родина Лариси Дрильчук із селища Дворічна Куп’янського району. Через війну сім’я втратила свій дім та вимушена будувати життя наново в Пісочинській громаді. Закрити таку важливу потребу вдалося завдяки ініціативі першої леді Олени Зеленської.

Нагадаємо, улітку вона відвідала Пісочинську громаду та анонсувала будівництво сучасного житлового будинку для ДБСТ у межах масштабного проєкту «Адреса дитинства». Тоді на зустрічі з першою леді був присутній очільник Пісочинської громади від «Слуги Народу» Олег Чернобай. Вони разом оглянули ділянку та план будівництва. Нині ж цей проєкт реалізовано.

«Сучасний, затишний та енергоефективний будинок, де кожна дитина відчуватиме себе частиною великої та дружної родини, має все необхідне для розвитку, навчання та комфортного життя. Дякуємо першій леді Олені Зеленській за особливу любов і турботу про дітей України. У кожної дитини має бути щаслива родина та дім, де лунає сміх і розквітає любов», – прокоментував Олег Чернобай.

Ця прийомна родина першою отримала ключі від нової оселі, збудованої Фундацією Олени Зеленської разом із партнерами – урядом Об’єднаних Арабських Еміратів.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy