Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

7 об'єктів програми «Великого будівництва» планують завершити до кінця 2021 року на Харківщині

  • 131
7 об'єктів програми «Великого будівництва» планують завершити до кінця 2021 року на Харківщині

До кінця 2021 року в області мають завершити роботи на 7 об’єктах, 2 з яких уже введено в експлуатацію –  дитячий садок у Змієві та оглядовий майданчик на будинку Держпрому.

«Кожен з об’єктів, який відновлюється сьогодні в рамках програми «Велике будівництво» – суспільно важливий для громади. Це – колосальний інфраструктурний, медичний та культурний прогрес. В рамках програми у закладах освіти ремонтують навчальні класи, у медичних установах встановлюють надсучасне обладнання та реконструюють приймальні відділення. Заклади культури та спрортивні комплекси вже стали місцем для розвитку нашої молоді. Десятки років на цих об’єктах не проводились необхідні ремонтні роботи, а їх фінансування було недостатнім та постійно відкладалось. А завдяки програмі “Велике будівництво” школи, садочки, лікарні та фізкультурно-оздоровчі комплекси нарешті отримали необхідне оновлення” – зазначив заступник голови фракції «Слуга Народу» у парламенті, голова Харківської обласної організації Павло Сушко.

 Решта об’єктів, які запланували завершити у 2021 році, мають середній ступінь будівельної готовності – 73 %. Зокрема,  на завершальній стадії роботи в Лозівському міському палаці культури.

Швидкими темпами йде будівництво Близнюківської центральної районної лікарні, об’єкт буде завершено до кінця 2021 року.

«Сьогодні в Пісочинській громаді в межах Програми Президента України «Велике будівництво» здійснюється активне будівництво двох об’єктів. Перший – це об’єкт закладу дошкільної освіти №3 «Теремок». Загальна площа нового корпусу становитиме понад 2000 кв. м., після побудови нового корпусу ясла-садочок №3 «Теремок» зможе прийняти понад 600 дітей. Його плануємо відкрити наступного року. Другий об’єкт – реконструкція ФОКу з прибудовою басейну» – зазначив голова Пісочинської ОТГ від партії «Слуга Народу» Олег Чернобай.

У басейні буде дві зони: доросла розміром 25х13 метрів і дитяча – 10х6 метрів.

«Загальна вартість басейну та його обладнання 69 млн грн. На басейн виділено кошти з державного та місцевих бюджетів для того, щоб безперебійно, швидко і якісно готувався такий важливий інфраструктурний об’єкт. У наступному році ми вже плануємо відкрити басейн» – зазначив голова Пісочинської ОТГ від партії «Слуга Народу» Олег Чернобай.

Загалом на 2021 рік із різних джерел фінансування буде витрачено понад 600 млн грн на об’єкти “Великого будівництва”. Основними джерелами фінансування на цей рік є Державний фонд регіонального розвитку, інфраструктурна субвенція та співфінансування з обласного бюджету.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy