Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Зміни до бюджету, підтримка сімей військовослужбовців та нова Антикорупційна програма: результати 30-ї сесії обласної ради

  • 4
Зміни до бюджету, підтримка сімей військовослужбовців та нова Антикорупційна програма: результати 30-ї сесії обласної ради

Відбулася 30-та сесія Івано-Франківської обласної ради. Депутатським корпусом розглянуто 43 питання порядку денного. Про важливе із порядку денного зазначила голова фракції «Слуга Народу» в Івано-Франківській обласній раді Надія Левконович.

Заслухали Інформацію Івано-Франківської обласної територіальної виборчої комісії Івано-Франківської області про реєстрацію 2-х депутатів обласної ради восьмого демократичного скликання та внесли зміни в склад комісій та наглядових рад.

Внесли зміни до програми розвитку освіти на 2024-2030 рр. в частині призначення стипендій обласної військової адміністрації та обласної ради для школярів та студентів, чиї батьки отримали інвалідність внаслідок війни, були поранені, вважаються зниклими безвісти або ж загинули.

Заслухали інформацію про стан виконання обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції гідності, осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки. ❗️У 2023 році на цю програму з обласного бюджету було спрямовано 476 млн грн на фізичну та психологічну реабілітацію військовослужбовцям та ветеранам.

Заслухали доповіді ректорів ІФНМУ Романа Яцишина, ПНУ ім. Василя Стефаника Ігоря Цепенди, ІФНТУ нафти і газу Ігоря Чудика, а саме – яким чином залучати науково-технічний потенціал університетів до розробки програм соціально-економічного розвитку області.

Затвердили Антикорупційну програму Івано-Франківської обласної ради на 2024-2025 роки.

Заслухали звіт про виконання бюджету у 2023 році та внесли зміни до обласного бюджету на 2024 рік за рахунок перерозподілу вільного залишку та коштів екологічного фонду, а саме:❗️14 млн грн спрямовано на підтримку закладів охорони здоров’я, 4,4 млн грн – на виготовлення проєктно-кошторисної документації для центру фізичної та психологічної реабілітації військовослужбовців та ветеранів, 2,1 млн грн – на обороноздатність країни, більш як 9,4 млн грн – на програму розвитку соціальної інфраструктури, понад 10 млн грн – субвенції місцевим бюджетам, у тому числі на облаштування укриттів.

#нашіврадах

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy