Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Розвиток Коломийської громади за підтримки іноземних організацій: робота над спільними проєктами

  • 6
Розвиток Коломийської громади за підтримки іноземних організацій: робота над спільними проєктами

Коломийська територіальна громада за підтримки шведських партнерів – міста-побратима Фалун – планує залучити кошти під проєкти для свого розвитку від іноземних організацій.

Max Menzatiuk Максим Мензатюк, депутат Коломийської міської ради від «Слуги Народу», спільно із міським головою Богданом Станіславським, керівницею Інституту розвитку Коломийської громади Ларисою Кулик і керівником відділу інвестицій міської ради Дмитром Копильцівим – на українсько-шведській конференції в місті Сараєво працюють над тим, аби залучити до громади інвесторів для реалізації важливих проєктів.

Як зазначив депутат, завдяки Swedish International Centre for Local Democracy – 12 міст, селищ, сіл з України та 12 муніципалітетів зі Швеції проходять серію тренінгів та працюватимуть над розробкою спільних проєктів. Серед цього короткого списку Коломийська міська територіальна громада, представники якої зараз отримують цінні знання та досвід, які в майбутньому допоможуть залучати кошти для наших громад.

«Разом із колегами депутатами та працівниками з міста Фалун ми починаємо роботу над розробленням інфраструктурного проєкту для КП «Коломияводоканал», який має на меті покращити якість надання послуг мешканцям нашої громади. Шестиденна спільна робота зі шведськими партнерами допомогла нам розробити і другий проєкт – в освітній сфері. Йдеться про основи фінансової грамотності, що допоможе школярам розвивати підприємницькі навички. Шведська сторона своєю чергою хоче навчитися в нас працювати в умовах війни, підготувати свою критичну інфраструктуру, а також освітні заклади різного рівня до різних складнощів», – розповідає Максим Мензатюк.

Отож, розпочали плідну працю, щоб створити проєкт, який стане гідним претендентом на перемогу. А це означає, що громада зможе отримати додаткові кошти для розвитку.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy