Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Понад 5 мільйонів гривень на підтримку ЗСУ: відбулася 63-тя сесія Калуської міської ради.

  • 7
Понад 5 мільйонів гривень на підтримку ЗСУ: відбулася 63-тя сесія Калуської міської ради.

Серед основних питань: підтримка ЗСУ, зміни до бюджету та підтримка внутрішньо переміщених осіб.

Як зазначив Віктор Гільтайчук, депутат Калуської міської ради від «Слуги Народу», підтримка воїнів – першочергове і пріоритетне завдання. Фракція одностайно підтримала рішення про спрямування коштів на підтримку наших захисників.

За відповідними зверненнями п’яти військовим частинам та підрозділу ТрО виділили субвенцію на загальну суму 5 млн 076 тис. грн.

Зокрема, попередньо отримано звернення від 5 військових частин щодо їхніх потреб. У результаті – ухвалено рішення про спрямування з Програми підтримки ЗСУ, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України на ці заходи коштів субвенції в сумі 1 млн 305 тис. грн.

За цією програмою від початку 2024 року на підтримку захисників спрямовано 2 млн 686 тис. грн. Загалом отримано звернення від 16 військових частин. Для 9 субвенцію вже спрямовано. Ще 7 військових частин доопрацьовують свої звернення, оскільки у цьому є необхідність.

Ще одним рішенням, згідно з іншою програмою, ухвалено спрямування коштів субвенції в сумі 3 млн 771 тис. грн на потреби окремого підрозділу ТРрО. Там є необхідність у дронах, системах РЕБ та ін.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy