Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Необхідне обладнання для реанімаційного та хірургічного відділень отримала обласна дитяча лікарня

  • 11
Необхідне обладнання для реанімаційного та хірургічного відділень отримала обласна дитяча лікарня

Народний депутат від «Слуги Народу» Едуард Прощук передав гуманітарну допомогу від БФ «Українська Єдність» для реанімаційного та хірургічного відділень Івано-Франківської обласної дитячої лікарні, де приймають велику кількість діток-переселенців.

Медзаклад отримав: ручні системи штучного дихання, контури до апаратів ШВЛ із підігрівом, трубки та маски, системи збору та шлункові зонди, розхідні матеріали. Це необхідне обладнання і засоби для боротьби за порятунок життя та здоров’я маленьких пацієнтів у цих відділеннях.

Окрім того, нардеп передав подяку від голови Комітету ВРУ завідувачу відділення анестезіології та інтенсивної терапії Олегу Курташу за значний особистий внесок у розвиток системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги, професійну майстерність та багаторічну працю в системі охорони здоров’я. Едуард Прощук подякував лікарю за професіоналізм, турботу та людяність у лікуванні пацієнтів.

«Щиро вдячний медикам за працю та відданість у такій нелегкій справі! Ви справжні герої, ваш внесок у збереження здоров’я діток – неоціненний!» – зазначив депутат.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy