Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Молодіжній раді при ОВА бути

  • 61
Молодіжній раді при ОВА бути

Про це повідомили голова обласної організації «Слуги Народу» Олена Вінтоняк та лідер ЗеМолодіжка Івано-Франківщини Максим Мензатюк.


«Молоді люди – найпотужніший рушій змін в українському суспільстві. Тому їхній голос має бути почутий, а їхня думка – врахована», – зазначає Олена Вінтоняк. 
На днях відбулася зустріч лідера ЗеМолодіжки Івано-Франківщини, депутата Коломийської міської ради від «Слуги Народу» Максима Мензатюка з народним депутатом Оленою Вінтоняк, головою ОВА Світланою Онищук та заступником голови КМРУ (Конгресу Молодіжних Рад України) Світланою Івасишин. На зустрічі ознайомились зі стратегією та планом діяльності в 2023 році, обговорили розвиток молодіжної політики в області. 


«Щаслива, що відкриваються можливості впливу молодих людей на життя, що їх оточує, створюючи нову реальність і нове майбутнє, вносити нові сенси та ідеї», – додає Олена Вінтоняк. 

«На зустрічі мали можливість показати презентацію з нашою стратегією та покроковою діяльністю в 2023 році. Отримали чіткий меседж діяти, готується розпорядження щодо створення Молодіжної ради при ОВА. Тож працюємо над розвитком молодіжної політики в області! Далі більше», – зазначає Максим Мензатюк.
Незабаром з’явиться детальніша інформація щодо зборів ініціативної групи молоді! Будемо раді бачити в команді ініціативних, небайдужих та амбітних громадян

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy