Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Голова фракції Надвірнянської районної ради від «Слуги Народу» Олександр Кушлик прозвітував про свою роботу за 2022 рік

  • 170
Голова фракції Надвірнянської районної ради від «Слуги Народу» Олександр Кушлик прозвітував про свою роботу за 2022 рік

За звітний період Надвірнянською районною радою було проведено 6 сесій, 1 з яких позачергова, 2 з яких – пленарне засідання.

Брав активну участь у роботі сесійних засідань Надвірнянської районної ради. 

Активно долучався до розробки проектів рішень, напрацьованих постійною комісією.

Разом з іншими депутатами районної ради розв’язував нагальні проблеми Надвірнянського району та виборців, котрі звертались за допомогою.

З початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України разом з волонтерами ініціював відправку гуманітарної допомоги та всього необхідного для підрозділів ЗСУ, у тому числі долучився до близько 40 виїздів на Схід та Південь України.

Ініцюював надання гуманітарної допомоги жінкам з дітьми, вагітним та людям похилого віку – тим, хто був вимушений покинути власний дім через війну, та тимчасово перебуває у Надвірнянському районі

 – За активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок в гуманітарну підтримку українських воїнів і соціально-незахищених громадян України та дієву участь у роботі Київського форуму волонтерів «Єднаймося задля Перемоги» – був нагороджений Подякою від Громадської Ради при Київській міській державній адміністрації.

 – Був також нагороджений Грамотою Верховної Ради України за заслуги перед Українським народом.

«Пріоритетними напрямками своєї діяльності вбачаю захист інтересів громади та виборців, виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень», – ділиться Олександр Кушлик.

Звіт підготовлено відповідно до ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», регламенту Надвірнянської районної ради VIII скликання та інших нормативних актів, що визначають порядок діяльності депутатів районної ради.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy