Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Владлен Неклюдов зустрівся з переселенцями в Кривому Розі

  • 55
Владлен Неклюдов зустрівся з переселенцями в Кривому Розі

Народний депутат України від «Слуги Народу», член Міжфракційного об‘єднання «ВПО України» Владлен Неклюдов разом із колегою по МФО та фракції Максимом Ткаченком зустрілись із сім‘ями переселенців, які знайшли прихисток у Кривому Розі. Там, зокрема, проживають і родини з Донеччини. 

Зі своїми проблемними питаннями до них звернулося більш ніж 80 сімей із небезпечних міст України. Як розповів Владлен Неклюдов, разом із Максимом Ткаченком вони побували в десятках міст країни та зустрілися з тисячами людей, які були вимушені рятуватися від війни. 

«Ми побували вже не в одному місті та спілкувались із тисячами переселенців, тож добре знаємо про нагальні проблеми. Тут також поспілкувались із сім‘ями та надали потрібну інформацію. Проблемні питання взяли на опрацювання. 

Також у співпраці з партнерами змогли передати сім‘ям гуманітарні набори з продуктами довготривалого зберігання, а для сімей із маленькими дітьми підготували дитяче харчування. 

Дякуємо волонтерам, які допомагали, та всім, хто в такий складний час підтримує ВПО. Людям потрібна наша турбота та захист!» – наголосив Владлен Неклюдов.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy