Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Владлен Неклюдов відзвітував про діяльність Донецької обласної організації партії за 2023 рік

  • 47
Владлен Неклюдов відзвітував про діяльність Донецької обласної організації партії за 2023 рік

В офісі Донецької обласної організації партії «Слуга Народу» в Києві відбулася Конференція із заслуховування звіту 

про діяльність обласної організації у 2023 році. З доповіддю виступив народний депутат України, керівник Донецької обласної організації партії Владлен Неклюдов. 

Минулого року діяльність Донецької обласної організації партії проходила в тимчасових офісах – у Києві та Кривому Розі. За рік офіс-адміністраторами було прийнято близько тисячі звернень від громадян. Усі вони були опрацьовані в найкоротші терміни, було надано розʼяснення в межах компетенції. 

Владлен Неклюдов наголосив, що продовжилась робота з переселенцями як в офісах обласної організації, так і в межах робочих поїздок. 

Керівництво Донецької обласної організації політичної партії «Слуга Народу» постійно підтримує звʼязок з депутатами партії в місцевих радах Донеччини. У звʼязку з введенням у більшості громад області режиму військових адміністрації діяльність депутатів у радах тимчасово припинена, але вони продовжують роботу за іншими напрямами. 

«Згідно зі звітуванням депутатів за 2023 рік було проведено особисті зустрічі з сотнями донеччан, відбувалися й онлайн-зустрічі. Крім того, депутати постійно спілкуються з людьми в телефонному режимі.

Також представники нашої партії щодня перебувають поблизу гарячих точок області, аби знати про потреби та вчасно реагувати на складні ситуації», – додав Владлен Неклюдов. 

Також із 1 січня змінилась адреса тимчасового офісу обласної організації в Києві. Відтепер ми працюємо в Шевченківському районі столиці, на вулиці Степана Руданського, 3А, з понеділка по пʼятницю, з 10-ї до 17-ї години. 

«Цього року маємо плани на відновлення роботи безпосередньо в області та відкриття приймальні Донецької обласної організації партії «Слуга Народу» в Покровську. Це місто також прийняло сотні сімей із небезпечних районів області та надало їм прихисток. Впевнені, що відкриття офісу партії дасть нам можливість розширити комунікацію з донеччанами та оперативно надавати їм допомогу в межах повноважень. 

Дякую керівництву Донецької обласної організації політичної партії «Слуга Народу», головам міських організацій партії, членам партії, закріпленим за обласною організацією, та усій команді обласного офісу за роботу у 2023 році і спільні робочі плани на цей рік», – підсумував Владлен Неклюдов. 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy