Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Владлен Неклюдов відвідав будівництво фортифікаційних споруд

  • 30
Владлен Неклюдов відвідав будівництво фортифікаційних споруд

Народний депутат України від партії «Слуга Народу» Владлен Неклюдов разом із колегами – народними депутатами України – відвідав зведення фортифікаційних споруд у Сумській та Запорізькій областях.

Як розповіли фахівці, що залучені до роботи, зведення виконується з ранку й до самого вечора. Деякі роботи доводиться виконувати і вночі.

Так, тільки на Сумщині до робіт задіяно 3 тисячі людей та 600 одиниць техніки. Працюють фахівці із різних областей України.

«Звісно, постійні обстріли, непогода та розташування поруч ґрунтових вод значно ускладнюють завдання. Але все це робиться для того, щоб зберегти життя наших захисників!

Військові розповіли, що тут є дренажна система та передбачене водовідведення, водозбірні колодязі. Передбачені бліндажі для відпочинку особового складу та укриття. Такі фортифікаційні споруди витримуватимуть прямі попадання артилерії та мінометів», – зауважив нардеп.

За його словами, це дуже складна й надважлива робота, яка дасть нашим бійцям можливість бути впевненішими під час виконання бойових завдань. Поспілкувалися з хлопцями та фахівцями. Впевнились, що роботи виконуються якісно й за графіком.

«Додам, що цього року Кабінет Міністрів виділив на зведення інженерно-технічних та фортифікаційних споруд більш ніж 20 мільярдів гривень.

Радий, що наші бійці тримають бойовий дух, впевнені в собі та своїх силах. Висловив слова підтримки та запевнив, що всі ми працюємо для Перемоги.

Усе витримаємо! Переможемо!» – додав Владлен Неклюдов.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy