Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Владлен Неклюдов у складі МФО «ВПО України» перевірив умови життя та надання допомоги переселенцям

  • 237
Владлен Неклюдов у складі МФО «ВПО України» перевірив умови життя та надання допомоги переселенцям

Минулого тижня члени міжфракційного обʼєднання «ВПО України», до складу якого входить народний депутат України, голова Донецької обласної організації партії «Слуга Народу» Владлен Неклюдов, відвідали Харків, Полтаву, Дніпро, Камʼянське та Кривий Ріг. 

Тут пройшли зустрічі з переселенцями. Люди, що були вимушені евакуюватись із небезпечних регіонів, розповіли про проблеми, з якими зіткнулись на тимчасовому місці проживання. 

Також члени МФО перевірили умови, в яких мешкають переселенці, та заслухали доповіді представників місцевої влади стосовно загального становища внутрішньо переміщених осіб, зокрема: кількість ВПО, забезпечення ВПО, наявні проблеми ВПО, вирішення яких призведе до покращення їх становища. 

Представники місцевої влади розповіли про напрями роботи щодо створення належних умов для забезпечення житлом і роботою внутрішньо переміщених осіб, роботу з фондами, наявність програм по вирішенню проблемних питань ВПО та інше.

«Члени МФО «ВПО України» звернули увагу місцевої влади створення належних умов для забезпечення житлом і роботою внутрішньо переміщених осіб та інші питання. 

Усі звернення та скарги від переселенців було взято членами МФО на опрацювання. Будемо з‘ясовувати реальний стан забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб та надавати необхідну допомогу!» – наголосив Владлен Неклюдов.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy