Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Владлен Неклюдов із робочим візитом відвідав Кіровоградщину

  • 30
Владлен Неклюдов із робочим візитом відвідав Кіровоградщину

Народний депутат України від «Слуги Народу», член міжфракційного депутатського обʼєднання «ВПО України» Владлен Неклюдов увійшов до складу тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань захисту майнових та немайнових прав внутрішньо переміщених та інших осіб, постраждалих унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Нещодавно разом із колегами в рамках робочого візиту він відвідав Кіровоградську область, де ознайомився з умовами розміщення ВПО та нагальними проблемними питаннями.

Владлен Неклюдов наголосив, що на початку цього року було створено робочу групу на чолі з народним депутатом України Максимом Ткаченком із метою пошуку шляхів вирішення проблеми забезпечення внутрішньо переміщених осіб житлом. Тож основна увага приділялась саме цьому питанню.

Члени комісії відвідали смт Аджамка, де разом із головою громади оглянули умови потенційного житла для ВПО. Загалом із початку повномасштабного вторгнення Кіровоградська область прийняла понад 90 тисяч внутрішньо переміщених осіб, однак зараз ця цифра може зрости, адже ворог постійно атакує прифронтові міста та села, а отже, люди знову будуть вимушені шукати прихистку. Тому питання забезпечення людей житлом потребує негайного вирішення.

Також народні обранці оглянули будівлі місць тимчасового проживання в селі Войнівка, що в Олександрійському районі Кіровоградщини.

«Зустрілись із представниками місцевої влади та обговорили проблемні питання на засіданні міської Ради ВПО в місті Олександрія. Побачили чіткий план роботи та готові надати нашу допомогу в межах компетенції. Поділилися своїм досвідом, напрацьованим у межах діяльності міжфракційного депутатського обʼєднання «ВПО України», та розповіли про шляхи вирішення проблем в інших регіонах, що може стати прикладом і для громад Кіровоградщини.

Також долучився до засідання обласної Ради ВПО. Представники різних управлінь та громад області розповіли про роботу з переселенцями та наголосили на проблемах, з якими зіткнулись.

Окрім того, нам вдалося поспілкуватися і з самими переселенцями. У кожному регіоні нам важливо почути думку самих людей, для яких ми працюємо. Звісно, житлове питання залишається найболючішим, адже тисячі людей залишилися без домівки через збройну агресію рф. Ми маємо дати нашим громадянам впевненість у тому, що вони не залишаться без даху над головою і держава захистить їх у будь-якій ситуації», – наголосив Владлен Неклюдов.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy