Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Києві представили проєкт «Сталева мрія Бахмуту»

  • 29
У Києві представили проєкт «Сталева мрія Бахмуту»

Нещодавно у столиці Бахмутська міська рада презентувала переселенцям з Бахмуту проєкт відбудови «Сталева мрія Бахмуту». На заході були присутні також депутати міської ради від політичної партії «Слуга Народу» Олександр Бабенко та Ольга Шараєвська. 

«Сталева мрія Бахмуту» – розроблений партнерами проєкт, який показує, яким може бути один з районів міста після Перемоги та відбудови. Як розповів Олександр Бабенко, це має бути сучасний, зручний та компактний квартал, розрахований на 18 тисяч мешканців. 

«Проєкт передбачає сучасне будівництво житлових будинків, освітніх та медичних закладів, магазинів та інших будівель, з урахуванням зручності та комфорту, у тому числі і для осіб з інвалідністю. 

Тут розраховані зони відпочинку для дітей та дорослих, університет з сучасною бібліотекою, гуртожиток, багатофункціональні школи та садочки, амбулаторія, готель та багато іншого. 

Звісно, зараз це тільки проєкт, але ми маємо готуватись до відбудови міста вже зараз, адже після нашої Перемоги усі ми прагнутимемо якнайскоріше повернутись додому», – зазначив Олександр Бабенко. 

Зазначається, що новий квартал має стати «містом 15 хвилин», де до будь-якої установи чи роботи мешканці зможуть дістатись швидко та зручно.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy