Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Броварах успішно працює Лікувально-діагностичний центр, евакуйований з Бахмута

  • 2547
У Броварах успішно працює Лікувально-діагностичний центр, евакуйований з Бахмута

Більше пів року тому у Броварах на Київщині почав роботу Лікувально-діагностичний центр, евакуйований з Бахмута. З роботою центру ознайомилась секретар Бахмутської міської ради, представниця політичної партії «Слуга Народу» Ганна Петриєнко-Полухіна. 

Вона розповіла, що медзаклад успішно працює та постійно розширює спектр надання медичних послуг. За допомогою сюди звертаються і бахмутяни, які евакуювались на Київщину через бойові дії, і місцеве населення. 

«У лікарні надається стаціонарна й амбулаторна допомога. Консультативний прийом ведуть 43 лікарі. Лікарня має дві операційні кімнати та стаціонар на 10 ліжок. Надається хірургічна допомога за напрямом «Хірургія одного дня».

На високому рівні надаються послуги з реабілітації дітей і дорослих. До речі, Бахмутська лікарня – єдиний медзаклад у Броварах, що надає послуги з реабілітації дітей, які мають неврологічні захворювання», – розповіла Ганна Петриєнко-Полухіна. 

У користуванні Лікувально-діагностичного центру тепер є й ЛОР-комбайн – новітнє обладнання для забезпечення діагностичних та лікувально-профілактичних процедур для пацієнтів з ЛОР-захворюваннями.  

Проводиться обстеження і спостереження вагітних.  

Виконуються пріоритетні діагностичні послуги: гастроскопія, колоноскопія, гістероскопія.

Також тут проводять комп’ютерну томографію, є апарати ультразвукової діагностики, рентгенапарат та інше надсучасне діагностичне обладнання

Також Ганна Петриєнко-Полухіна додала, що завдяки роботі керівника КНП «БЛІЛ м.Бахмут» Світлані Мельниковій з Бахмуту було врятовано сучасне медичне обладнання, яке тепер рятує життя та лікує мешканців у Броварах.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy