Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Перемога над ворогом – наше спільне завдання», – Владлен Неклюдов про передачу 180 млн грн від «Слуги Народу» на РЕБи

  • 10
«Перемога над ворогом – наше спільне завдання», – Владлен Неклюдов про передачу 180 млн грн від «Слуги Народу» на РЕБи

Партія «Слуга Народу» з ініціативи її очільниці Олени Шуляк передала 180 мільйонів гривень через платформу UNITED24 на закупівлю новітніх засобів радіоелектронної боротьби. Загалом за два роки повномасштабної війни політична сила спрямувала на потреби ЗСУ 310 мільйонів гривень – минулого року 130 мільйонів пішли на закупівлю протитанкових ракетних комплексів «Стугна-П» для Національної гвардії.

«Уже третій рік українські Збройні сили самовіддано боронять нашу землю від жорстокої повномасштабної російської агресії. Щодня наші військові демонструють безпрецедентний героїзм, мужність і професіоналізм, відстоюючи свободу та незалежність України. Ми безмежно вдячні нашим захисникам і захисницям, які ціною власного життя захищають наше мирне майбутнє.

Партія «Слуга Народу» вважає своїм першочерговим обов’язком всебічну підтримку наших героїчних військ. Саме тому ми спрямували колосальні 310 мільйонів гривень на забезпечення Збройних сил України за останні два роки», – розповіла Олена Шуляк.

Завдяки спрямованим коштам зовсім скоро наші захисники отримають 2 тисячі РЕБ-систем, щоб захистити штурмові та передові підрозділи, техніку. Донеччина як один із найважчих напрямків на воєнній карті держави потребувала такої допомоги. РЕБ-системи – не тільки додаткова зброя для боротьби з окупантом, а й захист тисяч бійців, які виконують завдання в гарячих точках.

«Як людина, яка підтримує звʼязок із захисниками вже декілька років, я добре розумію, що на передових позиціях важлива кожна секунда, кожен снаряд, який допомагає хлопцям у боротьбі з ворогом.

Закупівля РЕБ-систем дозволить бійцям отримувати інформацію щодо розташування певних обʼєктів, систем управління військами, інформацію про зброю противника та точні координати для знищення чи захоплення техніки.

Допомога ЗСУ, їхній захист та залучення будь-якої зброї – одне з першочергових завдань партії «Слуга Народу» й кожного депутата нашої команди в районних, міських та сільських радах. Звісно, велика робота в цьому напрямку проводиться безпосередньо в регіонах, де попри складне становище громади виділяють кошти на потреби ЗСУ, за що я щиро вдячний», – наголосив народний депутат України, виконувач обовʼязків голови Донецької обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Владлен Неклюдов.

За його словами, партійці продовжують роботу в радах у напрямку забезпечення фронту всім необхідним і висловлюють велику подяку всім міжнародним партнерам, що дають зброю та наближають нас до Перемоги. Адже всі пам’ятають вислів Президента України Володимира Зеленського: «Військові – це наша найцінніша й найголовніша зброя!»

Партія «Слуга Народу» була, є і буде надійним тилом для наших Героїв!

Слава Україні! Слава Збройним силам України!

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy