Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Опікуємося питанням надання житла для переселенців

  • 45
Опікуємося питанням надання житла для переселенців

Депутат від «Слуги Народу» в Маріупольській міській раді Олександр Халявінський, який є членом Ради з питань ВПО на Дніпропетровщині, узяв участь у засіданні Ради з народними депутатами України.

Цього разу до зустрічі долучилися народний депутат від «Слуги Народу» Максим Ткаченко та заступниця голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Надія Задорожна.

Як розповів Олександр Халявінський, на засіданні основну увагу приділили проблемним питанням створення житла для внутрішньо переміщених осіб та функціонуванню місць тимчасового поселення.

«Від маріупольського муніципалітету порушив проблемні питання, з якими зіткнулась команда міського голови під час реалізації проєкту «ЯМаріуполь_Житло», а саме – щодо оренди приміщень під житло за пільговою ціною.

Передав напрацювання та пропозиції від Маріупольської міської ради Максиму Ткаченку, з яким співпрацюватимемо й надалі», – додав Олександр Халявінський.

Як керівник центру підтримки маріупольців у Дніпрі Олександр Халявінський має досвід із реалізації проєктів із забезпечення ВПО тимчасовим житлом. У місті було відремонтовано гуртожиток, у якому зараз проживають десятки сімей із Маріуполя. Робота в цьому напрямку продовжується, адже проблема забезпечення житлом і надалі залишається однією з найважливіших.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy